Varauspalvelu

Tervetuloa sähköiseen varauspalveluumme!

Palvelussamme voit varata ja maksaa venepaikan tai viljelypalstan sähköisesti. Palvelu on auki 24/7, joten voit asioida silloin, kun sinulle sopii.

Rekisteröityminen

Sinulla täytyy olla voimassa oleva käyttäjätunnus, jotta voit varata paikan. Käyttäjätunnuksen voit luoda kohdasta "Kirjaudu sisään". Tarvitset voimassa olevan sähköpostiosoitteen, jotta voit luoda käyttäjätunnuksen. Varaus maksetaan verkkopankissa. Varaus tulee maksaa 2 tunnin sisällä varauksen tekemisestä.

Mikäli sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, sinun tulee tehdä varauksesi Kaupunkiympäristön asiakaspalvelussa joko puhelimitse 0800 918 5111 tai sähköpostitse kaupunkiymparisto(at)kuopio.fi

Oliko sinulla venepaikka jo viime vuonna?

Mikäli haluat uusia olemassa olevan varauksesi, siirry kohtaan "Omat varauksesi ja vanhan varauksen uusiminen". Varauksen voi uusia vain uudelleenvarausjakson aikana. Ohjeet viime vuoden venepaikan uudelleenvaraukseen.

Haluatko tehdä täysin uuden varauksen?

Jos haluat tehdä täysin uuden varauksen, voit tehdä sen kohdasta "Tee uusi varaus". Uuden varauksen voi tehdä yleisen varausjakson aikana.

Yleisen varausjakson aikana voit varata vapaina olevia paikkoja.

Haluatko varata useamman paikan tai tehdä varauksen yrityksen tai yhdistyksen nimiin?

Jos haluat vuokrata venepaikan yrityksen tai yhdistyksen nimissä, tulee varaus tehdä Kaupunkiympäristön asiakaspalvelussa, valtuustotalolla, os. Suokatu 42 tai Nilsiän kirjaston palvelupisteessä, os. Ukko-Paavontie 15.

Kesäpaikat

Kesäpaikan (laituri- ja rantapaikat*) voit varata:
- 22. helmikuuta klo 8:00 - 15. maaliskuuta klo 8:00 (uudelleen varausjakso)
- 15. huhtikuuta klo 8:00 - 31. elokuuta (yleinen varausjakso)

Varaushetkellä voi varata vain vapaina olevia paikkoja. Uudelleenvarausjaksolta mahdollisesti vapautuvat kesäpaikat tulevat varattaviksi 15. huhtikuuta alkaen.

* Rantapaikan varauksella voit pitää pienveneesi paikallaan talven yli.


OMAT VARAUKSESI JA VANHAN VARAUKSEN UUSIMINEN

Jos sinulla on jo varauksia, näet ne kirjauduttuasi.

{0}Kirjaudu{1} palveluun nähdäksesi varaushistoriasi tai uusiaksesi vanhentuneen varauksen.